Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Copilul" by Fiona Barton * eBook PDF Kindle ePub Free

Copilul

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Copilul
  • Author : Fiona Barton
  • Release Date : January 02, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 3119 KB

Description

O casă veche este demolată într-o zonă a Londrei ce urmează să fie modernizată… È™i un muncitor descoperă scheletul unui copil, îngropat cu mulÈ›i ani în urmă. Pentru jurnalista Kate Waters, este o poveste care merită atenÈ›ie. Ea scrie câteva rânduri pentru ziarul la care lucrează, dar în lipsă de răspunsuri, poate doar să pună o întrebare: ale cui sunt rămășiÈ›ele găsite pe È™antier?
Pe măsură ce investighează, Kate descoperă legături cu o infracțiune care a zguduit orașul cu mai multe decenii în urmă: un copil a fost furat din maternitatea unui spital și nu a fost găsit niciodată. Părinții fetiței au fost devastați de pierderea suferită.
Dar povestea nu se opreÈ™te aici, iar Kate este atrasă în trecutul oamenilor care au trăit odinioară în cartier. Curând, ea află o serie de secrete neaÈ™teptate din vieÈ›ile a trei femei È™i este sfâșiată între ceea ce poate È™i ceea ce nu poate dezvălui…
„Un roman plin de tensiune, palpitant È™i care nu dezamăgeÈ™te până la ultima pagină… O lectură obligatorie.”
Lee Child
„Copilul este un amestec perfect de lectură de vacanță È™i roman pentru cluburile de carte. O urmare fascinantă a volumului de debut al lui Barton, Văduva… Un roman provocator È™i cu un ritm rapid, care È›ine cititorul în suspans până la final.”
USA Today
„Fiona Barton o aduce din nou în scenă pe reporteriÈ›a Kate Waters, protagonista bestsellerului Văduva, È™i ne oferă, în Copilul, un alt roman de succes… O poveste cu adevărat antrenantă. Cei cărora le-a plăcut Văduva vor descoperi că Barton a devenit mult mai bună.”
The Associated Press
CARTE PUBLICATĂ ÎN PESTE 35 DE ȚĂRI


PDF Books "Copilul" Online ePub Kindle